Κύριο περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Η πορεία μας στην προηγμένη τεχνολογία του αλουμινίου είναι γνωστή εδώ και 25 χρόνια σε όλη τη Δυτική Ελλάδα! Εδω θα βρείτε οτι χρειάζεται για να φτιάξετε τόσο το σπίτι των ονείρων σας όσο και τον επαγγελματικό σας χώρο. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στο χώρο του αλουμινίου και παρέχουμε βέλτιστες λύσεις για κάθε χώρο. 
Σκοπός μας είναι να είμαστε καινοτόμοι. Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε σας ανάγκη από την μελέτη, την κατασκευή έως τη συντήρηση και την αντικατάσταση των αλουμινίων σας.

Μελέτη

Στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε ένα βέλτιστο προϊόν το οποίο θα σας συντροφεύει για πάντα και θα καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Για μας ο χώρος σας πρέπει πάνω από όλα να διαθέτει τις καλύτερες προδιαγραφές.

Επισκευή - Συντήρηση

Όπως όλα τα υλικά έτσι και το αλουμίνιο θέλει την προσοχή του και την συντήρησή του, και όταν εμφανιστούν ζημιές από το χρόνο εμείς είμαστε εκεί για να κάνουμε ο,τι χρειαστεί για να το επιδιορθώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και στο ελάχιστο δυνατό κόστος.

Κατασκευή - Τοποθέτηση

Έχοντας περάσει από το στάδιο της μελέτης το οποίο είναι πολύ σημαντικό ακολουθεί το δύσκολο κομμάτι της τοποθέτησης. Διαθέτοντας τα κατάλληλα εργαλεία αλλά και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό εγγυόμαστε την άρτια τοποθέτηση του προϊόντος γρήγορα και χωρίς ζημιές.

Αντικατάσταση - Βελτίωση

Με τα χρόνια κάποια αλουμίνια χρήζουν αντικατάστασης, όχι μόνο λόγω κάποια ζημιάς η οποία κρίνεται ασύμφορη να επιδιορθωθεί, αλλά και γιατί δεν έχει πια τις προσδιαγραφές να εξοπλίσει ένα σύγχρονο σπίτι. Εμείς μπορούμε να αντικαταστήσουμε είτε να βελτιώσουμε τα αλουμίνια σας έτσι ώστε να συμβαδίζουν όσο πιο πολύ γίνεται με τα σύγχρονα δεδομένα.

Εδώ θα βρείτε τα κορυφαία Προϊόντα της αγοράς

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους στο χώρο και παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις.Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση
Ε.Ο. Αγρινίου - Θέρμου 2 χλμ., 301 00 Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας
Τηλέφωνο
Φαξ
Κινητό

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το εργοστάσιο μας

Οι σύμμαχοί μας είναι το πλήρως εξοπλισμένο κατάστημά μας και το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό μας..!